Uscator cu tambur USEPREST

Uscator cu tambur
Uscatorul cu tambur STELA este potrivit pentru uscarea continua a marfurilor din industrie sau agricultura in vrac, cum ar fi de exemplu pentru uscarea deseurilor verzi.
Uscatorul poate fi conceput ca un echipament stationar sau ca o instalatie mobila, montata pe un cadru.

Modul de functionare:
Produsul umed este introdus in tamburul de uscare prin intermediul dispozitivelor adecvate de alimentare. Placile de transport preiau produsul din zona de alimentare a tamburului si il transporta catre partea cu armatura. Gama de corpuri a tamburului este determinata de caracteristicile produsului. Produsul este de obicei uscat in flux de aer direct. Produsul umed intalneste gazul de uscare fierbinte care are o temperatura de pana la 1000 ° C. Timpul de retentie al produsului in uscator depinde de viteza tamburului, inclinatia tamburului, felul corpului tamburului, cantitatea gazului de uscare si curgerea produsului la capatul uscatorului.

Primele avantaje:
• capacitati de evaporare de pana la 15 tone apa/ora;
• capacitate mare cu umiditate finala constanta la diferite grade de umiditate a produsului initial;
• gama larga de control a temperaturii gazelor de uscare (150 – 1000 ° C), astfel incat temperatura de uscare adecvata poate fi ajustata pentru toate produsele;
• incalzire directa sau indirecta;
• posibilitate redusa de eroare – siguranta ridicata de operare;
• consum redus de energie.

Domenii de aplicare: chipsuri de cartof si sfecla de zahar, gunoi de pasare, namol de epurare, deseuri de lemn, tocatura de furaje etc.