Dragi prieteni, ne face o deosebita placere sa va anuntam ca firma SC USEPREST SRL este prezenta in cadrul targului expozitional numit „Agro Expo Bucovina 2017” din Suceava de astazi si pana duminica, 26 Martie 2017.

Va asteptam cu drag la standul nostru unde putem discuta in detaliu amanunte diverse si va punem la dispozitie bazele cunostintelor noastre adunate de-a lungul anilor, astfel incat sa porniti cu dreptul o colaborare profitabila si de succes.

Cand vine vorba despre Uscatoare Cereale, Silozuri Cereale, Transportoare Cereale, Uscatoare fixe sau mobile pentru cereale, Silozuri metalice, Curatitoare cereale, Hale Metalice sau alte accesorii, Mentenanta / Intretinere si Service 24/7, trebuie sa fie un singur gand: USEPREST ROMANIA.

Proiectul tehnologic, proiectul de executie, fabricarea materialelor anexe, a structurilor metalice si asamblarea tuturor utilajelor la fata locului intr-un produs finit livrat la cheie reprezinta obiectul nostru de activitate.

In urma experientei pe care o avem in exploatarea diferitelor echipamente, am reusit sa selectam pentru clientii nostri intr-un tot unitar cele mai fiabile si mai moderne utilaje existente la momentul actual pe piata, pentru care noi ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste buna lor functionare.