Iata-ne ajunsi la o saptamana departare de Sarbatoarea Pastelui din anul 2014, mare sarbatoare si importanta in viata crestinilor, zi in care se marcheaza Invierea Domnului Iisus Hristos. Este perioada Sfanta in care cu totii trebuie sa fim linistiti sufleteste, mai aproape de cei dragi, de familie si sa pastram cu strictete traditiile ce se onoreaza in acest timp: vopsitul oualelor, iepurasul, sa ne bucuram de masa traditionala de Paste si sa nu uitam de sluja de sambata seara, unde vom merge sa primim Lumina Sfanta.

Astazi, 13 aprilie 2014, sarbatorim Duminica Floriilor – o sarbatoare crestina fara o data exacta, ce se comemoreaza cu o saptamana inainte de Sarbatoarea Pastelui. De asemenea, este bine de stiut ca aceasta zi mai este cunoscuta si sub denumirea de: Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului.

Cu deosebita consideratie si interes, noi, SC USEPREST SRL dorim sa le uram multa sanatate si bucurii in viata celor care isi serbeaza astazi ziua de nume si bineinteles, caldurosul LA MULTI ANI! Si tuturor celorlalti, cu liniste sufleteasca va uram
SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi!