Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european,specializat in productia de silozuri pentru cereale. Silozurile pentru depozitarea cerealelor pot fi de doua feluri, si anume silozuri metalice pentru depozitare cereale cu fund conic sau silozuri pentru cereale cu fund drept. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventilatie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In acest siloz poate pot fi depozitate diferite cereale ( grau, porumb, floarea-soarelui, rapita, orz, orez, etc). La silozurile cu palnie metalica poate fi introdus un con de ventilatie in interiorul palniei. Silozurile metalice pentru cereale cu palnie sunt folosite in capacitatile de stocare unde este nevoie de o golire totala a celulelor. Silozul metalic pentru cereale cu palnie conica este un siloz obisnuit realizat din tabla ondulata sau normala care este montat pe o structura fabricata integral din otel zincat la cald, constituita dintr-un inel circular, avand la baza o palnie metalica si are ca intarituri o serie de coloane realizate cu grinzi HE si un numar adecvat de dispozitive de sustinere si protectie.

Palnia metalica de descarcare, a silozului pentru cereale metalic cu fund conic poate avea inclinatie la 45 grade sau 60 grade si este realizata din elemente modulare produse din tabla zincata la cald, insurubate intre ele. In functie de spatiul disponibil sau preferinte, putem avea baze de cereale cu silozuri metalice pentru cereale montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj. Silozurile metalice pentru cereale cu fund conic sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat,etc.
silozuri pentru cereale cu fund conic
Diametrele silozurilor metalice cu fund conic pentru cereale sunt cuprinse intre 3.050 mm si 9.930 mm, iar inaltimile acestor silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt cuprinse intre 12.360 mm si 23.340 mm. Silozurile metalice pentru depozitare cereale cu fund conic avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 153 mc pana la 1.349 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 115 tone la 1.100 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase),produse granulate (ex. zahar).

Silozurile metalice pentru depozitare cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare. Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor metalice cu podea conica pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor. Silozurile pentru cereale pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta si de calitate. Pentru incarcarea mai rapida in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz. Silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere. Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii – selectarii – depozitarii cerealelor.

Descarca informatii suplimentare!