Despre noi

Draga vizitatorule

Iti multumim pentru interesul aratat fata de produsele si serviciile companiei noastre prin faptul ca ai accesat site-ul nostru www.useprest.ro, dedicat sculelor.

Iti multumim pentru rabdarea pe care ai avut-o pana ne-ai gasit pentru ca stim ca esti in cautare de o solutie cat mai rapida, cat mai eficienta si cat mai economica la problema pe care o ai in domeniul prinderii si fixarii diferitelor piese.

Ai gasit cel mai bun loc posibil pentru ca echipa noastra este specializata in scule, cleme si dispozitive pentru prindere si fixare originale.

Poti gasi in magazinul nostru online cleme si dispozitive de fixare – prindere, Scule profesionale, chingi, menghine, leviere, capre de lucru, chingi si bride de prindere, ventuze, tija reglabila sau telescopica, prese de prindere fixare si strangere, accesorii auxiliare si protectie, menghine mobile, menghine de mana, transportatoare, clesti de prindere si multe altele.

Dam dovada de profesionalism, oferim cel mai bun raport calitate/pret la produsele vandute respectiv Cleme pentru prindere si fixare, si suntem gata oricand sa oferim suport si informatii suplimentare. Tratam orice client asa cum se cuvine, deoarece “Clientul nostru este stapanul nostru“.

Misiunea noastra

Este de a deveni un furnizor de varf cu acoperire nationala, usor de contactat si cu o gama completa de solutii in sectorul constructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate sectoarele economiei, unde valoarea inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri, in care orientarea catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Va informam ca...

Pentru toate produsele noastre, în faza de proiectare exista un departament special instruit care se ocupa de studiul amanuntit pentru de a reduce impactul asupra mediului atunci când sunt alese materialele folosite, cum ar fi materiile prime, de finisare si ambalare a produsului ce urmeaza a fi lansat.

6

ani experienta


Echipa noastra este dispusa si va sta la dispozitie oricand, in cazul in care aveti intrebari la care nu ati gasit raspunsul pe site si vom incerca sa facem cea mai buna recomandare pentru dumneavoastra.

100%

originalitate


Ori de cate ori simtiti dorinta de a achizitiona scule, cleme de prindere si dispozitive de fixare, sfatul nostru este sa alegeti produse originale si chiar va recomandam in aceasta situatie gama de produse Useprest.

244

produse in magazin


SC USEPREST SRL este distribuitor autorizat in Romania de instrumente, scule, cleme si dispozitive de fixare profesionale. Va oferim calitate, originalitate si bineinteles preturi fara concurenta pe piata din Romania.

24/7

disponibilitate


Firma SC USEPREST SRL doreste sa devina un furnizor de varf cu acoperire nationala, usor de contactat si cu o gama completa de solutii in sectorul constructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate sectoarele economiei.