Draga vizitatorule!

    In primul rand iti multumim pentru interesul aratat fata de produsele si serviciile companiei noastre prin faptul ca ai accesat site-ul nostru www.useprest.ro.

    Iti multumim si pentru rabdarea ta in a citi randurile de mai jos cu toate ca stim ca esti in cautare de o solutie rapida, eficienta si economica la problema pe care o ai in domeniul uscarii, conditionarii sau a depozitarii cerealelor.

    Echipa noastra este specializata in proiectarea bazelor de uscare, conditionare si depozitare cereale in functie de dorinta si posibilitatile clientului.

Alegem impreuna configuratia noii baze de cereale cu uscator marca STELA fabricat in Germania, silozuri, precuratitoare si selectoare, respectiv echipamentele pentru manipulat cerealele.

Daca din anumite motive nu doresti sau nu poti sa achizitionezi echipamente din marcile reprezentate de noi in Romania, putem sa iti oferim contra-cost consultanta in alegerea celei mai bune solutii de la alti producatori.

Dupa alegerea configuratiei finale a echipamentelor, poti sa faci proiectul tehnic de executie a fundatiilor tot cu noi sau poti sa-l faci cu un proiectant pe care tu il cunosti, caz in care noi ii punem la dispozitie toata documentatia tehnica necesara realizarii proiectului de fundatii.

In momentul in care este realizat proiectul final de executie a fundatiilor, se lanseaza in productie echipamentele conform contractului de furnizare si montaj. In acelasi timp se incepe executia fundatiilor de catre un constructor pe care tu il cunosti sau putem sa iti recomandam noi un costructor bun. Indiferent de varianta aleasa, noi oferim sprijin constructorului pentru executia corecta a fundatiilor.

Cand sunt gata fundatiile, este finalizata si fabricatia echipamentelor. Dupa ce echipamentele sunt transportate la locul viitoarei baze de cereale, incepe montajul. Montajul mecanic si electric este executat de catre echipa noastra la standarde de inalta calitate.

Garantia pentru echipamente si montajul acestora este asigurata de catre echipa USEPREST. Colaborarea noastra nu se termina aici pentru ca de acum ne vom intalni anual inainte de inceperea campaniei pentru lucrarile de intretinere sau pentru service ori de cate ori este nevoie.

Cu stima:
Sergiu Burnich – consultant tehnic
SC USEPREST SRL

Service Useprest 24 h !

    Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de ajutor!
Echipamentele furnizate si puse in functiune de catre compania noastra sunt sigure, insa daca se intampla totusi sa apara o problema de natura tehnica, puteti sa va bizuiti deplin pe echipa Useprest. In cele mai multe cazuri este vorba de lucruri minore, dar noi dorim sa fiti siguri ca si atunci cand se intampla ceva, Useprest are grija de recolta dumneavoastra.

    Este suficient sa dati un telefon si noi suntem gata sa intervenim. Apelurile si interventiile se realizeaza intr-un timp scurt de la sesizarea clientului. Nu are importanta din ce cauza s-a întamplat, noi venim. Masinile noastre de interventie sunt ateliere mobile, dotate cu echipamente, scule si piese de schimb originale uzuale. Daca interventia necesita si alte piese, acestea vor fi comandate telefonic si aduse la locul interventiei.

Indiferent cand, suntem pregatiti sa intervenim.
Telefon electrica: 0784 204 975 | Telefon mecanica: 0784 204 976

about

Ne asumam responsabilitati!

    Proiectul tehnologic, proiectul de executie, fabricarea materialelor anexe, a structurilor metalice si asamblarea tuturor utilajelor la fata locului intr-un produs finit livrat la cheie reprezinta obiectul nostru de activitate.

    In urma experientei pe care o avem in exploatarea diferitelor echipamente, am reusit sa selectam pentru clientii nostri intr-un tot unitar utilaje moderne existente la momentul actual pe piata, pentru care noi ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste buna lor functionare.