SNECURILE PENTRU CEREALE
Snecurile utilizate de noi sunt fabricate de producatori francezi si unguri, specializati in productia de astfel de echipamente pentru manipulat cereale. Snecurile pentru cereale, fabricate de catre producatori europeni la standarde de inalta calitate, dar totusi la un pret accesibil sunt de mai multe tipuri, in functie de utilizare. O larga utilizare o au snecurile rotative pentru cereale ( asa-numitele snecuri planetare) pentru golirea silozurilor. Aceste snecuri pentru cereale sunt fabricate in functie de diametrul silozului pentru cereale.

snecuri pentru manipulat cereale

Pentru descarcarea silozurilor pentru cereale si transferul mai departe a cerealelor catre sistemul de transportoare, ca varianta alternativa la transportoarele cu lant si racleti, putem utiliza snecurile de descarcare cu carcasa fixa.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca sistemele noastre pentru manipularea si transportul cerealelor sunt cea mai buna alegere. Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii – selectarii – depozitarii cerealelor.

Descarca informatii suplimentare!