Termeni si conditii

IDENTITATEA FIRMEI NOASTRE
– USEPREST este denumirea comerciala a SC USEPREST SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Covasna, Str. Tiglariei nr. 17, avand numar de ordine in Registrul Comertului J14/149/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO 27056879.

Prin intermediul acestui magazin online puteti comanda online cleme si dispozitive de fixare – prindere, Scule profesionale, chingi, menghine, leviere, capre de lucru, chingi si bride de prindere, ventuze, tija reglabila sau telescopica, prese de prindere fixare si strangere, accesorii auxiliare si protectie, menghine mobile, menghine de mana, transportatoare si multe altele.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE FIRMEI/VANZATORULUI
– ne rezervam dreptul de a modifica continutul site-ului si a paginii de Termenii si conditii fara a-i anunta pe utilizatori
– ne rezervam dreptul de a verifica / aproba comentariile si recenziile pe site
– ne rezervam dreptul de a suspenda conturi ce fac abuz
– ne rezervam dreptul de a refuza comenzile aparute in urma unei erori a site-ului web www.useprest.ro
– SC USEPREST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
– SC USEPREST SRL are obligatia de a trimite comanda dvs. la adresa mentionata in comanda, in timpul specificat.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
– sa nu furnizeze informatii false in cont / comanda
– sa nu instraineze contul / parola
– cumparatorul poate solicita stergerea contului cu un mail la vanzari@useprest.ro

LIMITAREA RESPONSABILITATII FIRMEI
– nu ne asumam responsabilitatea pentru eventuale probleme tehnice aparute pe siteul www.useprest.ro
– nu ne asumam responsabilitatea pentru informatii eronate aparute in pagina produselor. Pentru detalii exacte va rugam sa solicitati printr-un e-mail Catalogul Produselor.
– nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea datelor in cazul in care utilizatorul instraineaza parola / contul
– nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarea produselor in timpul transportului.

FACTURARE SI PLATI
Comanda minima este de 1000 lei pe site-ul nostru. Va multumim pentru intelegere!
Pentru fiecare comanda plasata pe site solicitam plata in avans 50% din totalul comenzii, urmand ca restul sa fie achitati cand va livram comanda. Acceptam doar metoda de plata prin TRANSFER BANCAR.
– Daca alegeti sa finalizati comanda cu plata prin Transfer Bancar, va vom trimite pe adresa de e-mail Factura Proforma impreuna cu confirmarea finala a comenzii. Proforma trebuie achitata in maxim 5 zile de la data emiterii.
Este necesar sa ne trimiteti confirmarea platii pe adresa de e-mail: a.useprest@gmail.com – pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra.

MODALITATI DE FACTURARE
Emitem factura fiscala pentru Persoane Juridice cat si pentru Persoane Fizice, pe baza datelor furnizate de cumparator.
Cumparatorul este obligat sa furnizeze toate datele reale pentru a elibera factura (Denumire firma, CIF, Nr.Ord.Reg.Com, Adresa, Adresa de livrare, Nr. telefon sau in cazul persoanelor fizice – CNP, Serie si Nr. buletin, Adresa de livrare) conform legii – Legea 677/2001.

GARANTII
– Absolut toate produsele vandute prin intermediul site-ului www.useprest.ro beneficiaza de garantie reala de 24 luni.
– Daca nu sunteti multumit de produsul achizitionat, il puteti returna in termen de 14 zile.

POLITICA DE RETURNARE
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

SC USEPREST SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de USEPREST SRL.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

CUM COMAND
Oferim variante multiple de comanda a produselor prin intermediul site-ului nostru. Selectati produsul dorit, selectati cantitatea, cititi cu atentie specificatiile, alegeti varianta produsului in cazul in care sunt prezente mai multe optiuni si “Adaugati in cos”. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa ne furnizati Datele de facturare cat si datele de livrare corecte, un numar de telefon si o adresa de mail valida prin care va vom comunica statusul comenzii dumneavoastra. Selectati metoda de plata si “Plasati comanda”. In cel mai scurt timp posibil, un reprezentant Useprest.ro o sa va contacteze pentru mai multe detalii.

Se mai pot comanda produse si prin:
– E-mail la a.useprest@gmail.com
– Telefon 0786.572.856 sau 0724.674.768

TERMEN LIVRARE
Termenul de livrare este de 7-10 zile din momentul in care se confirma comanda.

ANULARE COMANDA
Comenzile plasate pe site-ul www.useprest.ro pot fi anulate in maxim 48h de la lansarea acestora, prin telefon la 0786.572.856 sau prin e-mail la vanzari@useprest.ro
Comenzile confirmate de catre cumparator si inregistrate de catre Useprest.ro nu mai pot fi anulate.

DEFINIREA TERMENILOR
Vanzator – Useprest SRL.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica ce isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda online, sau chiar prin Telefon.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre USEPREST (electronic sau telefonic).

Utilizator – orice persoana fizica / juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, Descarcari, Adrese, Detalii Cont).

Site – domeniul www.useprest.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.