Prelucrarea datelor cu caracter personal

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC USEPREST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este doar pentru confirmarea si procesarea comenzilor.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume si prenume, datele de facturare, adresa de livrare, un numar de telefon valid si un e-mail. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul Useprest.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

Daca apar neclaritati in comanda plasata pe site-ul nostru, va contactam telefonic sau prin e-mail.

Prin acceptarea “Termenilor si conditiilor” va exprimati acordul sa primiti confirmare pentru receptionare comanda precum si alte informatii privind status comanda.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre Useprest Srl, acordul dumneavoastra este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC USEPREST SRL, Str. Tiglariei nr. 17, Loc. Covasna, Jud. Covasna sau cerere depusa pe e-mail la vanzari@useprest.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Conturile (informatiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (in cazul adreselor de mail non-private de tip user@yahoo.com, user@gmail.com si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor de mail private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

Daca faceti achizitii pentru entitati juridice, recomandam sa creati conturi pe adrese private in cazul in care dispuneti de aceasta metoda – de exemplu office@numefirma.ro.

Termeni in intelesul Legii 677/2001:
date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.