Livrarea produselor comandate

TERMEN LIVRARE
Termenul de livrare este de 7-10 zile din momentul in care se confirma comanda.

POLITICA DE RETURNARE
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

SC USEPREST SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de USEPREST SRL.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

CUM COMAND
Oferim variante multiple de comanda a produselor prin intermediul site-ului nostru. Selectati produsul dorit, selectati cantitatea, cititi cu atentie specificatiile, alegeti varianta produsului in cazul in care sunt prezente mai multe optiuni si „Adaugati in cos”. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa ne furnizati Datele de facturare cat si datele de livrare corecte, un numar de telefon si o adresa de mail valida prin care va vom comunica statusul comenzii dumneavoastra. Selectati metoda de plata si „Plasati comanda”. In cel mai scurt timp posibil, un reprezentant Useprest.ro o sa va contacteze pentru mai multe detalii.

Se mai pot comanda produse si prin:
– E-mail la a.useprest@gmail.com
– Telefon 0786.572.856 sau 0724.674.768

ANULARE COMANDA
Comenzile plasate pe site-ul www.useprest.ro pot fi anulate in maxim 48h de la lansarea acestora, prin telefon la 0786.572.856 sau prin e-mail la a.useprest@gmail.com
Comenzile confirmate de catre cumparator si inregistrate de catre Useprest.ro nu mai pot fi anulate.