Facturare si plati

IDENTITATEA FIRMEI NOASTRE
– USEPREST este denumirea comerciala a SC USEPREST SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Covasna, Str. Tiglariei nr. 17, avand numar de ordine in Registrul Comertului J14/149/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO 27056879.

FACTURARE SI PLATI
Comanda minima este de 1000 lei pe site-ul nostru. Va multumim pentru intelegere!
Pentru fiecare comanda plasata pe site solicitam plata in avans 50% din totalul comenzii, urmand ca restul sa fie achitati cand va livram comanda. Acceptam doar metoda de plata prin TRANSFER BANCAR.
– Daca alegeti sa finalizati comanda cu plata prin Transfer Bancar, va vom trimite pe adresa de e-mail Factura Proforma impreuna cu confirmarea finala a comenzii. Proforma trebuie achitata in maxim 5 zile de la data emiterii.
Este necesar sa ne trimiteti confirmarea platii pe adresa de e-mail: a.useprest@gmail.com – pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra.

MODALITATI DE FACTURARE
Emitem factura fiscala pentru Persoane Juridice cat si pentru Persoane Fizice, pe baza datelor furnizate de cumparator.
Cumparatorul este obligat sa furnizeze toate datele reale pentru a elibera factura (Denumire firma, CIF, Nr.Ord.Reg.Com, Adresa, Adresa de livrare, Nr. telefon sau in cazul persoanelor fizice – CNP, Serie si Nr. buletin, Adresa de livrare) conform legii – Legea 677/2001.

GARANTII
– Absolut toate produsele vandute prin intermediul site-ului www.useprest.ro beneficiaza de garantie reala de 24 luni.
– Daca nu sunteti multumit de produsul achizitionat, il puteti returna in termen de 14 zile.