Betoniera profesionala IMER SYNTESI 350 cu motor monofazat – DE INCHIRIAT

Betonierele IMER sunt proiectate si fabricate pentru a rezolva problemele tipice ale betonierelor traditionale. Motoreductorul introdus in brat, transmisia realizata cu curea si comodul sistem de basculare le fac silentioase, usoare si in acelasi timp robuste si de incredere.

Alte caracteristci ale betonierei Imer SYNTESI 350:
-Bucsele de rotatie a cuvei sunt facute din material special, poliamida 66 cu vascozitate normala, aditivata cu sulfura de molibden.
-Sunt caracterizate de o inalta rezistenta la uzura si la abraziune, nu au nevoie de intretinere si garanteaza incredere si durabilitate, mai ales in caz de folosire continua.
-Protectia termica protejeaza motorul de salturi de tensiune si de suprasarcina; bobina de decuplare impiedica pornirea involuntara a masinii dupa o pauza de tensiune.
-Tensionarea curelei de transmisie a motorului se realizeaza usor si sigur; nu mai este necesara demontarea vanei pentru a opera printre organele de transmisie.
-Cureaua de transmisie este de tip trapezoidal de mare rezistenta, trapezoidal dantelata pentru masini echipate cu motoare cu putere mai mare de 0,75 kW.
-Armatura, facuta din cabluri de poliester de inalta rezistenta, ii permite sa suporte suprasarcini episodice sau ciclice si sa ofere inalta rezistenta la eforturile de tractiune.

Detalii tehnice:
-Capacitate cuva: 350 l;
-Tensiune alimentare: 220 V;
-Putere motor: 1.0/1.4 Kw/CP;
-Capacitate incarcare: 280 l;
-Turatie: 24 rpm;
-Diametrul cuva: 834 mm.

Set de livrare:
-Roti pentru transport.